5 Napos Fitness Program

Csomagok, programok

Az 5 Napos Fitness program elvégzésével fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat, csökkenhet a fáradékonyság, levertség, rossz hangulat érzete.

További adatok
8 990 Ft 7 600 Ft

Immun Program

Csomagok, programok

Immunrendszerünk folyamatosan véd minket, a szervezetünket. Működése egy rendkívül komplex folyamat, amelyet rengeteg minden befolyásolhat. A Dr. Steinberger levek rendszeres, mértékletes fogyasztásával természetes módon támogathatja immunrendszere megfelelő működését.

További adatok
7 700 Ft 6 550 Ft

Manager Activ Program

Csomagok, programok

Lendületbe hoz! Az egészség megőrzésében, az aktív és teljes élet megvalósításában az egészséges táplálkozás sokat segíthet. A napi javasolt 40-50 dkg zöldség-és gyümölcsfogyasztás számos vitamint és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. Ennek egy része fedezhető a „Manager Activ” csomagban található gyümölcs- és zöldséglevekkel. Összeállításánál különös figyelmet szenteltünk a stresszes, rohanó életmód miatt a szív- és érrendszer védelmét, az immunrendszer támogatását szolgáló vitaminoknak, ásványi anyagoknak. Támogassa szervezetét természetes módon naponta egy pohár (200 ml) valamelyik, a Manager Activ csomagban található léből reggelente, hogy jól induljon a napja!

További adatok
9 200 Ft 7 950 Ft

Alma-mangólé (bio)

Gyümölcslevek

Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges, egzotikus élvezetet nyújtanak. A bio Alma-Mangólé Alphonso és Kesar mangóból készül, amelyek a legjobb mangó fajták között vannak számontartva a dél-indiai régióban. A mangó Indiában a szerelem szimbóluma.

További adatok
2 080 Ft 1 750 Ft

Ananászlé

Gyümölcslevek

A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott, érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.

További adatok
1 800 Ft 1 530 Ft

Antioxidánsok – Vegyes gyümölcslé (bio)

Gyümölcslevek

Kilenc értékes gyümölcsből készül ez kiváló minőségű préselt gyümölcslé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

További adatok
2 200 Ft 1 850 Ft

Aszaltszilva ital

Gyümölcslevek

A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.

További adatok
1 900 Ft 1 650 Ft

Cranberry tőzegáfonyalé

Gyümölcslevek

100%-os, első préselésből kinyert direktlé A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak értékes anyagai a lehető legteljesebb mértékben megőrződjenek.

További adatok
3 200 Ft 2 780 Ft

Gránátalmalé (bio)

Gyümölcslevek

100%-os, első préselésből kinyert direktlé Kiváló termőterületekről származó, gondosan válogatott, nap érlelte gránátalmát közvetlenül a betakarítás után kipréselik, kíméletesen feldolgozzák és palackozzák. A végeredmény egy prémium minőségű, tiszta gránátalmalé, amely a gyümölcs természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza.

További adatok
2 260 Ft 1 890 Ft

Fekete Berkenyelé (arónialé)

Gyümölcslevek

100%-os, első préselésből kinyert direktlé. Kelet-Európa legjobb bio termőterületeiről, gondosan válogatott, illatos fekete berkenyét dolgoznak fel a gyártó üzemben és varázsolják kiváló minőségű gyümölcslévé. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direktlé kerül az üvegekbe, ami megőrzi a fekete berkenye természetes, értékes anyagait.

További adatok
3 200 Ft 2 700 Ft

Feketeáfonya nektár (bio)

Gyümölcslevek

Gyümölcstartalom: min. 75% A bio Feketeáfonya Nektár alapanyaga a gondosan válogatott vadontermő áfonya. Az ökológiai termesztésből származó feketeáfonya természetes módon rendelkezik a gyümölcsre jellemző tipikus ízzel és egyedi aromával, ami ennek a nektárnak a különlegesen finom ízét és kitűnő minőségét adja.

További adatok
3 700 Ft 3 100 Ft

Feketeribizli nektár (bio)

Gyümölcslevek

Gyümölcstartalom: min. 35% Élvezze a bio Feketeribizli Nektár zamatos ízét és kellemesen frissítő, gyümölcsös aromáját. A feketeribizli kitűnő C-vitamin forrás. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és segíti a vas felszívódását a szervezetben.

További adatok
1 900 Ft 1 650 Ft

Gyömbér-mix (bio)

Gyümölcslevek

Élvezze ezt a harmonikusan komponált vegyes gyümölcslevet, amely gondosan válogatott ökológiai termesztésből származó alma, szőlő és ananász levéből készül, enyhén csípős, frissen préselt gyömbérlével. Hidegen és melegen (nem forralva) egyaránt fogyasztható.

További adatok
2 000 Ft 1 690 Ft

Homoktövis gyümölcskészítmény

Gyümölcslevek

Homoktövis gyümölcskészítmény porított acerola gyümölccsel, a homoktövis jellemző fanyar ízével. A homoktövisnek és az acerolának is kiemelkedően magas a természetes C-vitamin tartalma. A C-vitamin a szervezetben fontos feladatokat lát el, többek között hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, elősegíti a vas felszívódását, továbbá védi a sejteket az oxidatív stressz ellen.

További adatok
3 600 Ft 3 150 Ft

Kinderglück – vasban gazdag vegyes gyümölcslé (nemcsak) gyermekeknek

Gyümölcslevek

Napon érlelt gyümölcsök nyersen préselt leve, 1% mézzel. A vas elengedhetetlen a vérképzés folyamatához, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Vas(II)glükonát hozzáadásával készül.

További adatok
2 000 Ft 1 690 Ft

Meggy nektár (bio)

Gyümölcslevek

Gyümölcstartalom: min. 58% Élvezze ezt a különlegesen jóízű, nemes nektár-kompozíciót, amely a legzamatosabb meggyfélékből (sötét vörös morelloból és testes, aromás meggyből) készül. A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.

További adatok
2 200 Ft 1 800 Ft

Multi-Fit

Gyümölcslevek

100%-os direktlé, amely 11 féle gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 féle vitaminnal (C-, E-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B12-vitamin, folsav) és az A-vitamin provitaminjával dúsítva. Már napi egy pohár Multi-Fit elfogyasztása biztosítja a napi szükségletet ezekből a fontos vitaminokból.

További adatok
1 800 Ft 1 500 Ft

Piros szőlőlé

Gyümölcslevek

A Piros szőlőlevet napon érlelt feketeszőlőből nyerik ki. A kíméletes feldolgozás a szőlőben lévő értékes hatóanyagokat megőrzi. Kényeztesse magát ezzel a testes, gyümölcsös ízű gyümölcslével. A vas hozzájárul a vörösvérsejtek és a hemoglobin megfelelő képzéséhez. Mivel a szervezetünk nem tudja előállítani a vasat, ezért szükséges ennek a megfelelő mennyiségű bevitele a táplálkozással. Vas(II)glükonát hozzáadásval készül.

További adatok
2 000 Ft 1 750 Ft

Vitesse, a szív egészségéért

Gyümölcslevek

KÁLIUMMAL, MAGNÉZIUMMAL ÉS GALAGONYA KIVONATTAL DÚSÍTOTT VEGYES GYÜMÖLCSLÉ Extra vitalitás a mindennapi élethez. Hatféle értékes gyümölcsből, valamint az egészséges szívműködés támogatása érdekében káliummal és magnéziummal dúsítva készül ez a különleges ízű gyümölcslé.

További adatok
2 000 Ft 1 700 Ft

Vitesse, az immunrendszer támogatására

Gyümölcslevek

CINKGLÜKONÁTTAL ÉS C-VITAMINNAL DÚSÍTOTT VEGYES GYÜMÖLCSLÉ Élvezze ezt a frissítő, selymes, egymással harmonizáló gyümölcsökből készült levet. Az acerola természeténél fogva C-vitaminban gazdag. A C-vitamin és a cink együttesen hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A cink a szervezetben számos feladatot lát el. Ezt a nyomelemet a szerveztünk nem tudja előállítani és csupán korlátozottan tudja tárolni. Ezért szükséges megfelelő mennyiségben és gyakorisággal a táplálkozás révén bevinni.

További adatok
2 000 Ft 1 700 Ft

Eisenblut étrend-kiegészítő

B-Vitamin C-Vitamin Vas, folsav Gyümölcslevek

Gyümölcslé alapú étrend-kiegészítő vassal és vitaminokkal Támogassa szervezetét ezzel a kellemes, gyümölcsös ízvilágú vassal (vas-II-glükonát) és vitaminokkal (C-, B1-, B2-, B6-, B12-vitamin) dúsított étrendkiegészítővel. A vasat a szervezet nem tudja előállítani, ezért azt megfelelő mennyiségben a bevitt táplálékkal kell biztosítani.

További adatok
4 100 Ft 3 500 Ft

Energie Plus étrend-kiegészítő

B-Vitamin Gyümölcslevek

Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml)

További adatok
3 420 Ft 2 900 Ft

Immun Plus étrend-kiegészítő

Immunerősítő C-Vitamin D-Vitamin Szelén, cink Gyümölcslevek

Dr. Steinberger Immun Plus Étrend-kiegészítő cinkkel, C-vitaminnal és D3-vitaminnal (450ml)

További adatok
3 420 Ft 2 900 Ft

B-Aktív zöldséglé (bio)

Zöldséglevek

Hagyományos recept szerint összeállított, harmonikus ízű 100%-os zöldséglé, amely gondosan válogatott, bio termesztésből származó céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből készül tejsavas erjesztéssel. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére.

További adatok
1 900 Ft 1 600 Ft

Céklalé (bio)

Zöldséglevek

Az ökológiai termesztésből származó céklát közvetlenül betakarítás után kíméletesen feldolgozzák, majd palackozzák. Az eredmény pedig egy prémium minőségű céklalé, amely a cékla természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

További adatok
1 600 Ft 1 350 Ft

Detox – vegyes gyümölcs- és zöldséglé (bio)

Zöldséglevek

Ökológiai termesztésből származó hatféle értékes gyümölcsből, céklából, matcha teából (porított zöld tea) és spirulina algából készül ez a különleges ízű és magas minősgű direktlé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A maracuja és a mangó teszik igazán egzotikussá ennek a direktlének az ízvilágát.

További adatok
2 200 Ft 1 850 Ft

Sárgarépalé (bio)

Zöldséglevek

Ökológiai termesztésből származó sárgarépából készül, kíméletes feldolgozással és préseléssel nyerik ki a sárgarépa levét, amely mindezeknek köszönhetően megőrzi és tartalmazza a zöldség értékes összetevőit. Béta-karotint tartalmaz (az A-vitamin provitaminja), amely a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin egyike a zsírban oldódó vitaminoknak.

További adatok
1 700 Ft 1 450 Ft

Savanyúkáposztalé (bio)

Zöldséglevek

A legjobb termőterületekről származó bio fehér káposztából, tejsavas erjesztéssel készül ez a kellemesen enyhe ízvilágú savanyúkáposztalé. Alacsony, természetesen előforduló cukortartalmának köszönhetően fogyasztása szénhidrátszegény étrendbe is tökéletesen beilleszthető.

További adatok
1 700 Ft 1 450 Ft

Zöldbúzafű koktél (bio)

Zöldséglevek

Élvezze ezt az ízletes, harmonikusan megkomponált koktélt, amely fiatal búzafű levéből, zöld tea kivonatból készül, gyümölcslevek hozzáadásával és spirulina mikroalgával kiegészítve. Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a búzafűlé kinyerése, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt, ami összetevőinek köszönhetően tökéletes reggeli ital lehet.

További adatok
2 200 Ft 1 850 Ft

Zöldséglé (bio)

Zöldséglevek

7 különböző, gondosan válogatott ökológiai termesztésből származó zöldségféléből és bio zöldfűszerekből készül ez az ízletes, enyhén fűszeres vegyes zöldséglé. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. Alacsony kalória tartalma révén, kalóriaszegény étrendbe is beilleszthető, és lékúrához is kitűnő választás. Reggeli italként, salátaöntetként, vagy akár melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.

További adatok
1 700 Ft 1 400 Ft