7 különböző, gondosan válogatott ökológiai termesztésből származó zöldségféléből és bio zöldfűszerekből készül ez az ízletes, enyhén fűszeres vegyes zöldséglé. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. Alacsony kalória tartalma révén, kalóriaszegény étrendbe is beilleszthető, és lékúrához is kitűnő választás. Reggeli italként, salátaöntetként, vagy akár melegítve – de nem forralva – ízletes levesként is fogyasztható.
Kiszerelés: | 750 ml |
Energia: | 77 kJ (18 kcal) |
Zsír: | < 0,5 g |
Amelyből telített zsírsavak: | < 0,1 g |
Szénhidrát: | 3 g |
Amelyből cukrok: | 3 g |
Rost: | 0,8 g |
Fehérje: | 0,7 g |
Só: | 0,75 g |
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Összetevők: bio paradicsom-, bio sárgarépa-, bio cékla-, bio uborka-, bio zeller-, bio savanyúkáposztalé (bio fehérkáposzta, tengeri só), bio hagyma, tengeri só, bio petrezselyem, bio bazsalikom, bio lestyán, bio kapor, bio citromlé
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Zöldséglevek
Hagyományos recept szerint összeállított, harmonikus ízű 100%-os zöldséglé, amely gondosan válogatott, bio termesztésből származó céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből készül tejsavas erjesztéssel. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére.
Zöldséglevek
Az ökológiai termesztésből származó céklát közvetlenül betakarítás után kíméletesen feldolgozzák, majd palackozzák. Az eredmény pedig egy prémium minőségű céklalé, amely a cékla természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza. Lékúrához is kiváló.
Zöldséglevek
Ökológiai termesztésből származó hatféle értékes gyümölcsből, céklából, matcha teából (porított zöld tea) és spirulina algából készül ez a különleges ízű és magas minősgű direktlé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A maracuja és a mangó teszik igazán egzotikussá ennek a direktlének az ízvilágát.
Zöldséglevek
Ökológiai termesztésből származó sárgarépából készül, kíméletes feldolgozással és préseléssel nyerik ki a sárgarépa levét, amely mindezeknek köszönhetően megőrzi és tartalmazza a zöldség értékes összetevőit. Béta-karotint tartalmaz (az A-vitamin provitaminja), amely a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin egyike a zsírban oldódó vitaminoknak.