DR. HERZ A-VITAMIN 10000 NE + SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

Szelén, cink A-Vitamin

A-vitamint és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a szem egészségének megőrzéséhez és a bőr rugalmasságának, egészségének fenntartásához. Az A-vitamin és a cink hozzájárul a normál látáshoz. A cink részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.

További adatok
3 190 Ft 2 430 Ft

DR. HERZ A-Z MULTIVITAMIN KOMPLEX KAPSZULA 60DB

Multivitamin

Az egészség megőrzéséhez és a teljesítőképesség növeléséhez elengedhetetlen a megfelelő tápanyagok fogyasztása. Napi egy szem Dr. Herz A-Z multivitamin kapszula tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyre egy felnőtt szervezetének szüksége van.

További adatok
2 500 Ft 2 025 Ft

DR HERZ ALMAECET POR + BIOTIN + FOLSAV KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Diéta és fitness Gyomor, emésztés Agyműködés, szellemi teljesítmény Lúgosítás, méregtelenítés

Kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 350 mg almaecet port tartalmazó készítmény hozzáadott értékes B-vitaminokkal, folsavval.

További adatok
2 980 Ft 2 305 Ft

DR. HERZ ALMAECET POR KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Diéta és fitness Gyomor, emésztés Agyműködés, szellemi teljesítmény Lúgosítás, méregtelenítés

Az almaecet segítheti az emésztést, közreműködhet a bélrendszer szabályozásában, javíthatja annak aktivitását. Az almaecet segítheti a testsúly kontrollálását. A B12-vitamin és a biotin az energiatermelő anyagcserében vesz részt, míg a B6-vitamin és a folsav az immunrendszer normál működését támogatja.

További adatok
2 680 Ft 2 220 Ft

DR. HERZ ALMAPEKTIN EXTRAKTUM 400MG VEGETÁRIÁNUS KAPSZULA 60 DB

Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés Lúgosítás, méregtelenítés

Kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú, kapszulánként 400 mg almapektin extraktumot tartalmazó készítmény hozzáadott 200 μg értékes szerves krómmal. Kizárólag növényi alapanyagokból készült, tartósítószer-, színezék-, és adalékanyag mentes természetes kapszula. Az almapektin és általában a pektinek vízoldékony rostok, vízzel keverve gélesítő hatással rendelkeznek. Mivel étkezési rost jó hatással van az emésztésre és elősegítheti a fogyókúrát. Az élelmi rostok hatására a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből, hiszen megnövelik a béltartalomban a víz mennyiségét és gátolják a székrekedés kialakulását.

További adatok
3 720 Ft 3 340 Ft

DR. HERZ AMINO KOMPLEX KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Diéta és fitness

Aminosav komplex készítményünk 17 fajta esszenciális aminosavat tartalmaz, melyek létfontosságúak a szervezetünk megfelelő működéséhez. Az aminosavak a fehérjék építőelemei, ezért fontos a megfelelő pótlásuk minden olyan állapotban, amikor normális táplálkozással nem biztosítható a szükséges bevitelük. Hozzájárulhatnak a sportoláshoz, fizikai munkához, és a legyengült szervezet felerősítéséhez. Az esszenciális aminosavakat az emberi szervezet nem tudja előállítani, ezeket táplálékból vitaminokból kell biztosítani.

További adatok
3 640 Ft 2 920 Ft

DR. HERZ ANANÁSZ PAPAYA KAPSZULA 60 DB

Vércukor Gyomor, emésztés Lúgosítás, méregtelenítés

Az ananász a bromelain nevű természetes enzimet magas koncentrátumban tartalmazza, amelynek a fehérje emésztésében van szerepe és segítséget nyújthat a zsír elégetésében. A papaya hatóanyaga nyugtathatja az emésztőrendszert, elősegítheti a fehérjék, a zsírok és a cukrok emésztését.

További adatok
2 990 Ft 2 610 Ft

DR. HERZ ARANYGYÖKÉR + B VITAMIN KAPSZULA 60DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Idegrendszer, stresszoldás Agyműködés, szellemi teljesítmény

Serkentheti az állóképességet, a fizikai és a mentális funkciókat. Hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakcióképességével, továbbá hozzájárulhat az optimális szellemi és kognitív teljesítményhez is. Az Aranygyökér egy adaptogén gyógynövény, amely jelentős antioxidáns hatása mellett az energiaszintet is növeli a szervezetben, továbbá stressz és depresszió ellenes hatású. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

További adatok
6 290 Ft 5 045 Ft

DR. HERZ B-KOMPLEX KAPSZULA 60 DB

B-Vitamin

A B-vitaminokban az a különleges, hogy mint a fogaskerekek mindent működésben tartanak. Ezáltal a vitaminok a szervezetben optimálisan tudnak érvényesülni. A B-vitaminok szervezetünket energiához juttatják. Fontos mind a nyolc B-vitamin elegendő mennyiségű fogyasztása. A folsav a vízben oldódó vitaminok B csoportjához tartozik. A B6 és B12 vitaminokkal együtt fontos a fehérjék felépítésénél, a vörös és fehér vérsejtek képződésénél, a sejtképződés és sejtmegújulás folyamatában, valamint az oxigénszállításnál.

További adatok
2 330 Ft 1 890 Ft

DR. HERZ B-KOMPLEX MAX+C-VITAMIN+INOZITOL+SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

B-Vitamin

B-komplex készítmény 9 fajta kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú B-vitaminnal az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért. Ezek a vitaminok szolgáltatják a sejtek számára az energiát. Segítenek fenntartani az idegek, a máj, a bőr, a szem és a haj egészségét, az izmok megfelelő mozgását.

További adatok
2 900 Ft 2 305 Ft

DR. HERZ B12 1000 MCG + SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

B-Vitamin

Bioaktív, magas, kapszulánként 1000 μg B12-vitamint tartalmazó vegán készítmény hozzáadott jól felszívódó szerves cinkkel. A testünk számára létfontosságú, hogy a B12-vitamin elegendő mennyiségben álljon rendelkezésre: a sejtmegújulástól az idegek megfelelő működésén át a vérképzésig számos kulcsfontosságú, a szervezet egészét érintő folyamatban részt vesz. Sokan nem tudják napi B12-vitamin szükségletüket csupán a táplálkozással fedezni, ezért B12-vitamin szedésére lehet szükségük. A B12-vitamin nélkülözhetetlen a jó mentális és fizikális állapothoz. Mivel a normál anyagcsere fontos résztvevője, hozzájárul a fáradtságérzés csökkentéséhez is.

További adatok
1 990 Ft 1 660 Ft

DR. HERZ BABA-MAMA VITAL KOMPLEX KAPSZULA 60 DB

Női vitamin Multivitamin

Vegán komplex készítmény B-vitaminokkal, értékes szerves vitaminokkal, biológiailag aktív folsavval (kalcium-L-Metil-folát), és jól hasznosuló szerves vassal a baba és a mama egészségért.

További adatok
3 350 Ft 2 560 Ft

DR. HERZ BÉTA-GLÜKÁN+SZERVES CINK,SZELÉN+C-VITAMIN VEGAN KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Megfázás, légutak

A termék komplex összetevői révén elősegítheti az immunrendszer megfelelő működését és ezen keresztül a különféle kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) okozta fertőzések hatékonyabb leküzdését. A szelén, cink, C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
3 100 Ft 2 560 Ft

DR HERZ BIOAKTÍV FOLÁT + SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Női vitamin B-Vitamin Vas, folsav

A folát nélkülözhetetlen a fehérjegyártásban, fontos szerepet játszik az új sejtek képződésében, az intenzív sejtosztódású sejtrendszerekben, így például a vörösvérsejtek képződésében, felelős a száj, bél- és urogenitális rendszer nyálkahártyájának épségéért.

További adatok
2 750 Ft 2 125 Ft

DR HERZ BIOTIN + SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

B-Vitamin

A Biotin segíthet fenntartani az egészséges hajat és bőrt. Hozzájárulhat a makrotápanyagok normál anyagcseréjének fenntartásához és segíti idegrendszerünk megfelelő működését.

További adatok
1 890 Ft 1 470 Ft

DR. HERZ C-VITAMIN 1000 MG + D3-VITAMIN 1000 NE KAPSZULA 60 DB

C-Vitamin D-Vitamin

C-vitamint és D3-vitamint tartalmazó komplex készítmény az immunrendszer erősítésére. A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, és az idegrendszer normál működéséhez.

További adatok
1 940 Ft 1 540 Ft

DR. HERZ C-VITAMIN 1050 MG PURE KAPSZULA 60 DB

C-Vitamin

A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárulhat a kollagénképződéshez, az erek normál állapotának, működésének, normál csontozat és porcok állapotának fenntartásához. Támogathatja a fogínyt és ezáltal a fogak védelmét.

További adatok
1 990 Ft 1 540 Ft

DR. HERZ C-VITAMIN 1500MG+D3+ZN TABLETTA CSIPKEBOGYÓVAL ÉS ACEROLA KIVONATTAL 60 DB

C-Vitamin

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, a vér normál kalcium szintjének fenntartásához, az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
3 410 Ft 2 640 Ft

DR. HERZ C-VITAMIN + SZERVES CINK NYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ KAPSZULA 60DB

C-Vitamin

A C-vitamint, illetve a cinket a legtöbben az immunrendszer erősítőjeként, a betegségek ellen védő fontos mikrotápanyagokként vagy a szép és egészséges bőr felelőseiként ismerik. A cink és C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működéshez, valamint hozzájárulhat a bőr, kollagén képződéséhez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.

További adatok
2 250 Ft 1 790 Ft

DR. HERZ CARDIO FOKHAGYMA, GALAGONYA, OLAJFALEVÉL KAPSZULA 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Gyomor, emésztés Megfázás, légutak Lúgosítás, méregtelenítés Májműködés

Komplex készítmény a szív egészségének védelmében 3 szívbarát gyógynövény koncentrált kivonatával. A fokhagyma az egyik legrégebb óta használt gyógynövény, nemcsak az emésztés javítására, hanem megfázásos betegségek, bőrproblémák gyógyítására is ajánlják. A fokhagyma vérnyomáscsökkentő, baktérium- vírus-és gombaölő, emésztést elősegítő, bélfertőtlenítő, bélféregűző, epe- és májműködést elősegítő hatású lehet. A galagonya a szív- és érrendszer legjobb barátja, mely segítheti egészségesen tartani annak működését, a benne lévő flavonoidoknak köszönhetően fokozza a szívizom teherbírását, jótékonyan hathat az elmeszesedő vérerekre. Az olajfalevél kivonat antioxidáns hatással rendelkezhet.

További adatok
2 990 Ft 2 700 Ft

DR. HERZ CLA 1000MG KAPSZULA 60 DB

Diéta és fitness

A konjugált linolsavak (CLA) a természetben előforduló zsírsavak. A CLA hozzájárulhat a szervezet zsírraktár-sovány izomszövet optimális arányának kialakításához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

További adatok
3 210 Ft 3 030 Ft

DR HERZ CORDYCEPS PLUS + C-VITAMIN 60 DB KAPSZULA

Immunerősítő Gombakivonatok Megfázás, légutak

Cordycepset, C-vitamint, borsmentalevél-, eukaliptusz levél kivonatot és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

További adatok
2 890 Ft 2 305 Ft

DR. HERZ D3-VITAMIN 2000 NE+SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

D-Vitamin

Koncentrált, kapszulánként 2000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel. A zsírban oldódó D-vitamin egy része a bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. A szerves cink hozzájárulhat a bőr, a köröm, a haj és az egészséges csontozat normál állapotának fenntartásához, az egészséges izomfunkció szintentartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
1 890 Ft 1 540 Ft

DR. HERZ D3-VITAMIN 4000 NE+SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

D-Vitamin

Koncentrált, kapszulánként 4000 NE bioaktív D-vitamin hozzáadott jól hasznosuló szerves cinkkel. A zsírban oldódó D-vitamin egy része a bőrünket érő napfény hatására termelődik. Így késő ősztől kora tavaszig egészséges embereknek is szükségük lehet megelőzés céljából a D-vitamin pótlására. A szerves cink hozzájárul a bőr, a köröm, a haj és az egészséges csontozat normál állapotának fenntartásához. Az egészséges izomfunkció szintentartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
2 005 Ft 1 790 Ft

DR. HERZ DIOSMIN HESPERIDIN 500 MG KAPSZULA 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Krioterápia, aranyér

Természetes komplex flavonoid kivonat az érrendszer megfelelő működéséhez, magas hatóanyag tartalmú, kiváló felszívódású Diosminnal, Hesperidinnel, Vadgesztenye és Vörös szőlőlevél kivonattal, hozzáadott szerves Cinkkel. A diozmin heszperidin bizonyítottan jól gátolja a vénák kitágulását, javítja a vénafal-tónust, csökkenti a vénás pangást. Védi a mikrokeringést a gyulladásoktól, csökkenti a hajszálerek átjárhatóságát. Javítja a klinikai tüneteket krónikus vénáselégtelenség (visszérbetegség) esetén, illetőleg aranyeres panaszok krízisek esetén. A vénás eredetű lábszárfekély esetén is jótékony hatású.

További adatok
2 530 Ft 2 170 Ft

DR. HERZ E-VITAMIN 400IU LÁGYZSELATIN KAPSZULA 60 DB

E-Vitamin

Természetes E-vitamin készítmény, magas, kapszulánként 400IU (268,4 mg) hatóanyag tartalommal. Az E-vitamint nagyon erős antioxidánsként tartjuk számon, amely ezáltal hozzájárul a szervezetünk természetes ellenálló képességéhez és az egészségmegőrzéshez. Legfontosabb szerepe a sejtek védelme, megakadályozza károsodásukat, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

További adatok
2 280 Ft 1 890 Ft

DR. HERZ ECHINACEA 500 MG+C-VITAMIN+SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Húgyúti rendszer, felfázás, prosztata C-Vitamin Megfázás, légutak

Az Echinacea természetes antibiotikumot tartalmazó, fertőzésgátló és gyulladáscsökkentő gyógynövény. Leggyakrabban nátha és influenza megelőzésére és kezelésére alkalmazzák. Rövid idő alatt megszüntetheti a kellemetlen tüneteket, javíthatja a közérzetet, és gyorsíthatja a betegség lefolyását. Belsőleg használva megfázás, középfül- és mandulagyulladás, légúti, szájüregi, húgyúti és nőgyógyászati fertőzések kiegészítő és megelőző kezelésre alkalmas. A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

További adatok
2 590 Ft 2 110 Ft

DR. HERZ FAHÉJ EXTRAKTUM + C-VITAMIN KAPSZULA 90 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés Herpesz, száj Lúgosítás, méregtelenítés

A fahéj hozzájárulhat a vércukor értékek megfelelő szinten tartásához, az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere - folyamatokhoz, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

További adatok
3 440 Ft 3 120 Ft

DR. HERZ FEKETE ÁFONYA 500 MG + SZERVES CINK KAPSZULA 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Szem

Komplex készítmény értékes fekete áfonyával és jól hasznosuló szerves cinkkel a szem egészségének megőrzéséért. A Fekete áfonya termése antocianidin vegyületekben gazdag, ezek a színanyagok segíthetik szemünket a szabadgyökök elleni védekezésben. Szerepe van a szem kollagén szintjének stabilizálásában, támogatja a szem vérkeringését, ezzel hozzájárul a retina megfelelő működéséhez, az éles látás megőrzéséhez. Hasznos segítség lehet szemfáradtság esetén (számítógépes munkavégzés, fényviszonyokhoz való alkalmazkodás nehézségei esetén). Részt vesz továbbá a normál vérkeringés, a megfelelő hajszáleres véráramlás fenntartásában, így csökkentheti a nehézlábérzést. A cink hozzájárul a normál látás fenntartásához és részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjéhez.

További adatok
2 590 Ft 2 190 Ft

DR. HERZ FEKETEKÖMÉNY OLAJ 500MG LÁGYZSELATIN KAPSZULA 90DB

Gyomor, emésztés Megfázás, légutak

Biológiailag aktív, többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó 100% tisztaságú hidegen sajtolt egyiptomi feketekömény olaj hozzáadott természetes E-vitaminnal. A feketeköménymag nagymértékben csökkentheti az allergiás reakciókat, különösen szénanátha, pollen, por és állatszőr allergia esetén. Kiválóan serkentheti az emésztési folyamatokat, puffadásgátló és egyben szélhajtó tulajdonságú. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

További adatok
2 950 Ft 2 740 Ft

DR. HERZ FORSKOLIN 250MG KAPSZULA 60DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Fájdalom, gyulladás, görcs Húgyúti rendszer, felfázás, prosztata Diéta és fitness Szépségápolás, haj, bőr, köröm Alvászavar

A Forskolin egy természetes készítmény, amit az indiai csalánból (Coleus forskohlii) állítanak elő. Fő hatóanyaga a Forskolin, amely hatással van a zsírszövet állapotára és mennyiségére. A Coleus forskohlii szerepet játszhat a normál zsíranyagcserében, hozzájárulhat a testtömeg-kontrollhoz. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, emellett hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

További adatok
3 990 Ft 3 395 Ft

DR.HERZ FÜGEKAKTUSZ KAPSZULA 60DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Diéta és fitness

A fügekaktusz támogathatja a zsírok megkötését és kiürülését, emellett az éhségérzet csökkentését. Rosttartalma vízzel keveredve eltelíti a gyomrot, csökkentheti az étvágyat, képes megkötni az étkezés során elfogyasztott zsírok és cukrok nagy részét. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a túlsúly és a cukorbetegség kialakulásának esélyét, mérsékelheti a koleszterin és vércukorszintet.

További adatok
2 700 Ft 2 240 Ft

DR. HERZ GARCINIA CAMBOGIA TABLETTA 30DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Diéta és fitness

Alkalmazása javasolt a testsúlycsökkenés eléréséhez. Elősegítheti a zsírok energiává történő átalakulását. A króm részt vesz a fehérje és zsíranyagcseréjében, továbbá a normál vércukorszint fenntartásában. A króm hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez és a normál vércukorszint fenntartásához.

További adatok
2 705 Ft 2 170 Ft

DR. HERZ GINKGO BILOBA FORTE 120 MG + SZERVES MAGNÉZIUM + SZERVES CINK KAPSZULA 60DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Idegrendszer, stresszoldás Agyműködés, szellemi teljesítmény

A Ginkgo Biloba egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását és a keringési problémákat. Gyakran alkalmazzák emlékezetzavarok, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés, a szellemi teljesítőképesség gyengülése ellen, illetve vérrögök és agyi infarktus kialakulásának megelőzésére. Levelének kivonata flavonoidokat és terpenoideket tartalmaz, melyek segítenek megkötni a szervezetben a szabadgyököket, javítják az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, növelik az erek rugalmasságát, biztosítják az agy és a végtagok egészséges vérellátását, továbbá lassítják az öregedési folyamatokat. A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

További adatok
3 060 Ft 2 699 Ft

DR. HERZ GLÜCOMANNÁN "ÖRDÖGNYELV" FORTE 500 MG KAPSZULA 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés Lúgosítás, méregtelenítés

Az ördögnyelv-kivonat (glükomannán, konjak mannán) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárulhat a testsúlycsökkentéshez. A glükomannán egy vízben oldódó rost, mely a gyomorban megduzzadva intenzív teltségérzetet okoz, így az ördögnyelv hatékonyan segíthet a fogyókúrában. A kivonat ezen kívül segítségül lehet a méregtelenítésben és a béltisztításban, valamint a koleszterinszint és a vércukorszint csökkentésében. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A termék alkalmazása mellett kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, mely legalább napi 2-2,5 liter.

További adatok
2 810 Ft 2 320 Ft

DR. HERZ GLÜKOZAMIN+KONDROITIN-SZULFÁT+MSM KAPSZULA 60 DB

Fájdalom, gyulladás, görcs Csontrendszer, ízületek, izomzat Kollagének, hialuronsavak

Komplex izületi készítmény 3 kiváló, magas hatóanyag tartalmú jól felszívódó értékes tápanyaggal ( Glükozamin-szulfát, MSM, Kondroitin-szulfát) hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű, jó biológiai hasznosulású cinkkel. Javasolt izületi betegség, vagy a fokozott izületi terhelés következtében kialakuló porc, valamint izületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére. A glükozamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában. A kondroitin-szulfát fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így fontos szerepet tölt be a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában is.

További adatok
3 090 Ft 2 730 Ft

DR. HERZ GRÁNÁTALMA KIVONAT 500MG KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Szépségápolás, haj, bőr, köröm Hormonrendszer

A Gránátalma az egyik legértékesebb antioxidáns hatású gyümölcs. Hatóanyagai segítenek kivédeni a stresszel és a szervezet öregedésével járó káros hatásokat. Védheti a prosztata, az emlő és a tüdő sejtjeit hozzájárulhat a koleszterinszint normál értéken tartásához, a vérnyomás normalizálásához, elősegítheti az érfalak épségét és rugalmasságának megőrzését. Elsősorban érelmeszesedés és magas vérnyomás megelőzésére ajánlják fogyasztását, mert megakadályozhatja az érfali lerakódásokat, csökkentheti a koleszterinszintet.

További adatok
3 850 Ft 3 470 Ft

DR. HERZ GYMNEMA SYLVESTRE + SZERVES KRÓM TABLETTA 90DB

Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés

Gymnema sylvestre levél kivonat (5:1) 25% gymneminsav tartalommal, hozzáadott szerves kötésű, jól hasznosuló bioaktív krómmal. A növényben lévő gimneminsav természetes úton segíthet normalizálni a vércukorszintet. A termékben található króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A króm-pikolinátból származó szerves króm jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-III-klorid) vegyületek.

További adatok
2 380 Ft 1 920 Ft

DR. HERZ HAJ MULTIVITAMIN KOMPLEX KAPSZULA 60 DB

Szépségápolás, haj, bőr, köröm

Búzacsíra kivonatot, köles port, L-cisztint, L-metionint, és jól hasznosuló szerves cinket tartalmazó komplex készítmény a haj egészségéért. A készítmény komplex hatóanyagai elősegíthetik a haj és fejbőr egészségének megőrzését. Az aranyköles kivonat értékes erősítő és tápláló tulajdonsága révén megállíthatja a hajhullást. A metionin fontos szerepet játszik a kreatin képződésben, amely a hajszálak és a köröm szaruvegyületének alapja. A cisztein pedig a hajszálak átmérőjét alakítja ki, és elősegíti a hajszálak újraképződését, ha azok normális életciklusuk végén kihulltak. A B6-vitamin szabályozza a cisztein-cisztin átalakulást és metionin cisztinné válását is. A cink a szaruképződésben is szerepet játszik. A biotin serkentheti a hajtüszők működését és szabályozza a faggyútermelést.

További adatok
3 190 Ft 2 680 Ft

DR. HERZ HIALURON FORTE 250 MG KAPSZULA 60 DB

Szépségápolás, haj, bőr, köröm Csontrendszer, ízületek, izomzat Kollagének, hialuronsavak

Magas, kapszulánként 250 mg hialuront tartalmazó készítmény hozzáadott C-vitaminnal és szerves kötésű cinkkel. A hialuronsav vízmegkötő adottsága révén egyedülálló és fontos szerepet tölt be az ízületek mozgathatóságának fenntartásában. Hozzájárul az ízületek között található folyadék normális állapotának kialakításához. Kettős hatása révén szerepe van bőrünk rugalmasságának, feszességének megőrzésében is. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához illetve a porcok normál állapotánának megtartásában.

További adatok
4 090 Ft 3 540 Ft

DR. HERZ IMMUN KOMPLEX KAPSZULA 60 DB

Immunerősítő Multivitamin

Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a homoktövis. Az élesztőből kivont béta- glükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. Hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A C-vitamin és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, és az idegrendszer normál működéséhez.

További adatok
2 990 Ft 2 500 Ft