BIOCO 200% MULTIVITAMIN DUPLA FILMTABLETTA 100 DB

Multivitamin

A BioCo® 200% Multivitamin DUPLA minden vitaminból 200%-ot tartalmaz, amely a felnőttek számára javasolt napi referenciaérték duplája. A 13 féle vitamint további 10 féle ásványi anyag egészíti ki, többségük szerves, a szervezet számára jól hasznosuló formában került a készítménybe. A tabletta kristálytiszta tengervízből nyert magnéziumot tartalmaz. A magnézium hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez. A C-, D-, B12-, B6-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A termék fogyasztása javasolt fokozott vitamin- és ásványi anyag szükséglet esetén

További adatok
5 390 Ft 4 765 Ft

BIOCO 100% VEGAN ALGA D3-VITAMIN 2000 NE 60 DB

Algák D-Vitamin

ÚJDONSÁG: ALGA EREDETŰ D3-VITAMIN A vegán készítmények sokáig csak D2-formában tartalmazhattak D-vitamint, mivel a jól hasznosuló D3-vitamin nagy volumenű ipari előállítása csak állati eredetű forrásból volt lehetséges. Mára elérhetővé vált a speciális, algából nyert D3-vitamin, kifejezetten a vegán étrendet követők számára. A BioCo 100% VEGAN Alga D3-vitamin kizárólag algából származó D3-vitamint tartalmaz magas, 2000 nemzetközi egységnek megfelelő mennyiségben. A készítmény kizárólag speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz, amely gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő D3-vitamin bevitelt.

További adatok
3 750 Ft 3 170 Ft

BIOCO 100% VEGAN ALGA KALCIUM & TENGERI MAGNÉZIUM 60 DB

Algák Kalcium, magnézium

ÚJDONSÁG: ALGA EREDETŰ KALCIUMOT, TENGERI MAGNÉZIUMOT ÉS TOVÁBBI 7 FÉLE ÁSVÁNYI ANYAGOT ÉS NYOMELEMET TARTALMAZÓ MULTIMINERÁLIA Az Atlanti-óceán kristálytiszta északi vizeiben, az izlandi partoknál élő algából származó természetes kalciumot és tengeri magnéziumot további jól hasznosuló szerves ásványi anyagokkal és nyomelemekkel egészítettük ki, jelentős mennyiségű szerves vassal, kifejezetten a vegán étrendi igények alapján. A készítmény 9 féle hatóanyagot koncentrál, így biztosítja a szervezetünk számára fontos mineráliák bevitelét.

További adatok
3 990 Ft 3 480 Ft

BIOCO 100% VEGAN BIOAKTÍV B12-VITAMIN 1000 ΜG 90 DB

B-Vitamin

A B-12 vitamin bioaktív, természetes metilkobalamin formula, segíthet a vérképzésben, a memória élesítésében, a szellemi- és fizikai teljesítőképesség növelésében, az idegrendszer normál működésében és gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő vitamin bevitelt.

További adatok
4 190 Ft 3 580 Ft

BIOCO 100% VEGAN C+D DUO 90 DB

Algák C-Vitamin D-Vitamin

C- ÉS D3-VITAMIN - A TÖKÉLETES PÁROS! A BioCo kedvelt vitaminkészítménye már 100% vegán változatban is elérhető! A nyújtott felszabadulású 1000 mg C-vitamin mellett a készítmény 2000 nemzetközi egység speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz, amely gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő D3-vitamin bevitelt.A készítmény kizárólag speciális, algából származó D3-vitamint tartalmaz.

További adatok
4 990 Ft 4 380 Ft

BIOCO 100% VEGAN FERMENTÁLT GLÜKOZAMIN 1500 MG 60 DB

Fájdalom, gyulladás, görcs Csontrendszer, ízületek, izomzat

A növényi eredetű, fermentált glükozamin hozzájárulhat az ízületek, a porcok és inak egészségének fenntartásához, az ízületi fájdalmak és gyulladások csökkentéséhez, a normális porcképződéshez. A fermentációs folyamat eredménye képen a vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják.

További adatok
3 890 Ft 3 340 Ft

BIOCO 100% VEGAN MULTIVITAMIN KOMPLEX 30 DB

Multivitamin Algák

A kizárólag algából származó D3-vitamin hozzájárulhat a csontok és fogak egészséges szerkezetének fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, a B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és szerepet játszik a sejtosztódásban. A komplex multivitaminos készítmény gondoskodik arról, hogy vegán étrendet követve is biztosíthassuk a megfelelő vitamin bevitelt.

További adatok
3 890 Ft 3 380 Ft

BIOCO 100% VEGAN PORC & IZOM CSONT KOMPLEX 90 DB

Algák Csontrendszer, ízületek, izomzat

A készítmény a közkedvelt BioCo Porc & Izom Csont Komplex termékünk vegán változata, mely olyan összetevőket tartalmaz, mint például a növényi eredetű fermentált glükozamin, a természetes alga eredetű kalcium, vagy a szintén algából származó D3-vitamin. Komplex, 8 féle hatóanyagot tartalmazó készítmény mindazok számára, akiknek fokozottan érdemes odafigyelni csontrendszerük, izomműködésük egészségének megőrzésére.

További adatok
5 590 Ft 4 765 Ft

BIOCO ANANÁSZ KIVONAT PAPAYÁVAL MEGAPACK 100 DB

Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés Lúgosítás, méregtelenítés

ANANÁSZ, PAPAYA ÉS KESERŰNARANCS KIVONATOKAT, VALAMINT ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA Fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a csökkentett energiatartalmú diétás étrend kiegészítésére. A készítmény az ananász gyümölcs és papaya levél kivonatát (és nem azok porított őrleményét) tartalmazza. 2 tabletta kivonattartalma 3000 mg ananász gyümölcs pornak, és 2000 mg papaya levél pornak felel meg. A papaya levél elősegítheti a normális emésztést, hozzájárulhat a fehérjék lebontásához, ezáltal támogatva a diétás étrendet. A keserűnarancs elősegítheti a zsír- és szénhidrát-anyagcserét. A cink részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

További adatok
4 890 Ft 4 290 Ft

BIOCO ASCORBIC ACID C-VITAMIN POR 180 G

C-Vitamin

C-VITAMIN POR A C-vitamin hozzájárul: az idegrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
2 390 Ft 2 080 Ft

BioCo A-vitamin 10000NE tabletta – 120db

A-Vitamin

Az A-vitamin alapvető tápanyag, hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához, a normál látás fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A BioCo A-vitamin készítményéből elég napi 1 tabletta fogyasztása, hogy pótolja a szükséges A-vitamint.

További adatok
2 490 Ft 2 150 Ft

BIOCO B12-VITAMIN 1000 MCG TABLETTA 60 DB

B-Vitamin

A BioCo® B12-vitamin készítmény magas dózisban, 1000 μg mennyiségben biztosít B12-vitamin pótlást, mindössze napi 1 tabletta fogyasztásával. A B12-vitamin: hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban. Tablettánként 1000 μg B12-vitamin

További adatok
2 690 Ft 2 380 Ft

BioCo B1-vitamin 100mg filmtabletta – 80db

B-Vitamin

A B1-vitamin szerepe nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működésében. Kedvező hatással van a szellemi teljesítményre, ezért gyakran nevezik agyserkentő vitaminnak. Az idegrendszer energiaellátása mellett, hozzájárul továbbá a létfontosságú enzimek működéséhez.

További adatok
2 360 Ft 2 160 Ft

BIOCO B6-VITAMIN 20 MG MEGAPACK FILMTABLETTA 90 DB

B-Vitamin

A BioCo® B6-vitamin készítmény magas, 20 mg mennyiségben biztosít B6-vitamin pótlást, mindössze napi 1 tabletta fogyasztásával. A tabletta színezékmentes bevonata könnyíti a bevételt, jobb nyelhetőséget biztosít, egyúttal elfedi a B6-vitaminra jellemző keserű ízt. A B6-vitamin: hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében. Színezékmentes filmbevonattal

További adatok
1 790 Ft 1 510 Ft

BIOCO BIOAKTÍV B6-VITAMIN P-5-P 20 MG TABLETTA 60 DB

B-Vitamin

A BioCo® BIOAKTÍV termékcsalád készítményei kizárólag biológiailag aktív molekulaformában tartalmazzák a hatóanyagokat, melyek a szervezet számára átalakítás nélkül, azonnal hasznosíthatók. A B6-vitamin biológiailag aktív formája a piridoxál-5-foszfát (P-5-P). A BioCo® BIOAKTÍV B6-vitamin kizárólag piridoxál-5-foszfát formában biztosítja szervezetünk számára a B6-vitamint, magas, tablettánként 20 mg-os mennyiségben. A B6-vitamin: hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében.

További adatok
2 750 Ft 2 420 Ft

BIOCO BIOAKTÍV B12-VITAMIN 1500 MCG TABLETTA 60 DB

B-Vitamin

A BioCo® BIOAKTÍV termékcsalád készítményei kizárólag biológiailag aktív molekulaformában tartalmazzák a hatóanyagokat, melyek a szervezet számára átalakítás nélkül, azonnal hasznosíthatók. A B12-vitamin biológiailag aktív formája a metilkobalamin. A BioCo® BIOAKTÍV B12-vitamin kizárólag metilkobalamin formában biztosítja szervezetünk számára a B12-vitamint, magas, tablettánként 1500 μg-os mennyiségben. A B12-vitamin: hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban.

További adatok
4 190 Ft 3 580 Ft

BIOCO BIOAKTÍV FOLÁT 5-MTHF 1000 MCG TABLETTA 30 DB

Immunerősítő Női vitamin B-Vitamin Vas, folsav

A BioCo® BIOAKTÍV termékcsalád készítményei kizárólag biológiailag aktív molekulaformában tartalmazzák a hatóanyagokat, melyek a szervezet számára átalakítás nélkül, azonnal hasznosíthatók. A folsav biológiailag aktív formája az 5-metiltetrahidrafolsav (5-MTHF). A BioCo® BIOAKTÍV Folát kizárólag 5-MTHF formában biztosítja szervezetünk számára a folátot, magas, tablettánként 1000 μg-os mennyiségben. A folát: hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, részt vesz a normál aminosav-szintézisben. Terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Fogamzóképes korú nők esetén a kiegészítő folsavbevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a fejlődő magzat velőcső-záródási rendellenessége kialakulásának kockázati tényezője. * *A jótékony hatás napi 400 μg, a fogamzást megelőzően legalább egy hónapig, és a fogamzást követően három hónapig folytatott kiegészítő folsavbevitellel érhető el.

További adatok
2 990 Ft 2 640 Ft

BIOCO BIOAKTÍV K2 200 MIKROGRAMM K1+D3 KOMPLEX

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin D-Vitamin Csontrendszer, ízületek, izomzat

A készítmény jelentős mennyiségű, komplex K1- és K2-vitamin pótlást biztosít, 3000 NE D3-vitaminnal kiegészítve. Magas, tablettánként 200 µg mennyiségben tartalmaz bioaktív all-transz formában lévő K2-vitamint. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, és a normál véralvadásban. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez.

További adatok
5 090 Ft 4 460 Ft

BIOCO B-VITAMIN KOMPLEX 90 DB

B-Vitamin

B-VITAMINOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA B1, B2, B3, B5, B6, B12, Folsav, Biotin A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a B1-, B2-, B3- és B6-vitaminok az idegrendszer, a B6-, B12-vitaminok és a folsav az immunrendszer normális működéséhez. Több B-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez (B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminok és a folsav).

További adatok
2 990 Ft 2 545 Ft

BIOCO B-VITAMIN KOMPLEX FORTE 100 DB

B-Vitamin

B-VITAMINOKAT ÉS KOLINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A készítmény magas dózisban tartalmaz B-vitaminokat és kolint, ezáltal aktívan járul hozzá szervezetünk B-vitamin szükségletének fedezéséhez. A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a B1-, B2-, B3- és B6-vitaminok az idegrendszer, a B6-, B12-vitaminok és a folsav az immunrendszer normális működéséhez. Több B-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez (B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminok és a folsav).

További adatok
3 690 Ft 3 190 Ft

BIOCO C+D DUO 2000 NE FILMTABLETTA 100 DB

C-Vitamin D-Vitamin

A megújult C+D duo színezékmentes filmtabletta jelentős mennyiségű D3-vitamint tartalmaz (50 μg-ot, azaz 2000 nemzetközi egységet tablettánként). Fogyasztása különösen javasolt a téli hónapokban, amikor szervezetünket kevesebb természetes napfény éri, és indokolt lehet a D-vitaminfokozottabb pótlása. A D-vitamin hozzájárul: az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához. A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. A C-vitamin hozzájárul: az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

További adatok
3 790 Ft 3 340 Ft

BIOCO C+D DUO JUNIOR RÁGÓTABLETTA

Gyerekvitamin

C- ÉS D3-VITAMINOKAT TARTALMAZÓ ERDEI GYÜMÖLCS ÍZŰ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ RÁGÓTABLETTA GYERMEKEKNEK, CUKORRAL ÉS ÉDESÍTŐSZEREKKEL. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra. A termék rágótablettánként jelentős mennyiségű, 20 μg (800 nemzetközi egységnek megfelelő) D3-vitamint, és 500 mg C-vitamint tartalmaz. A készítmény fogyasztása 3 év feletti gyermekek számára, a C- és D3-vitaminok pótlására javasolt: fokozott C-vitamin szükséglet idején, egyoldalú, vitaminhiányos étrend fennállásakor, a téli hónapokban a D-vitamin pótlására, (amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri).

További adatok
3 690 Ft 3 200 Ft

BIOCO C+CINK RETARD C-VITAMIN 1000 MG + SZERVES CINK CSALÁDI CSOMAG FILMTABLETTA 100 DB

C-Vitamin

Hosszan tartó hatású C-vitamint, szerves kötésű cinket és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin egészségre gyakorolt kedvező hatását szerves kötésű cink egészíti ki. A cink hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához, a normál szellemi működés, látás és csontozat fenntartásához.

További adatok
3 990 Ft 3 480 Ft

BIOCO C+CINK RETARD C-VITAMIN 1000 MG + SZERVES CINK 60DB

C-Vitamin

C+CINK RETARD C-VITAMIN 1000 MG + SZERVES CINK FILMTABLETTA Hosszan tartó hatású C-vitamint, szerves kötésű cinket és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta A C-vitamin egészségre gyakorolt kedvező hatását szerves kötésű cink egészíti ki. A cink hozzájárul: az immunrendszer normál működéséhez, a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához, a normál szellemi működés, látás és csontozat fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul: az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

További adatok
3 190 Ft 2 790 Ft

BIOCO CARDIOVIT 60 DB

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin B-Vitamin C-Vitamin Q10 termékek

CARDIOVIT B1-VITAMINT, 100MG VÍZZEL ELEGYEDŐ Q10-ET, ÉS TOVÁBBI 5 FÉLE VITAMINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA B1 ÉS C VITAMINNAL A SZÍV MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉÉRT.* Fogyasztása javasolt mindazoknak, akik kiemelt figyelmet fordítanak szervezetünk megfelelő Q10 ellátására, és akik szívük egészséges működését kiegészítő B1-vitamin fogyasztásával szeretnék támogatni. A CARDIOVIT multivitamin magas mennyiségben tartalmaz B1-vitamint*, mely hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A készítményben található 6 féle vitamint 100 mg speciális BioCo Technológiával előállított vízzel elegyedő Q10 koenzim egészíti ki. A Q10 egy vitaminszerű anyag, mely jelen van valamennyi sejtünkben. Jelentős mennyiség koncentrálódik az izomszövetekben, a szívben, a májban és a vesékben. Q10-et a szervezetünk is termel, de az életkor előrehaladtával csökkenő mértékben. Ilyenkor – különösen idős korban – érdemes odafigyelni a megfelelő Q10 bevitelre. A készítmény hatóanyagai közül a B6-, B12- és C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a folsav, B6- és B12-vitaminok a normál homocisztein anyagcseréhez. A biotin mellett a B6-, B12-, és C-vitaminok egyaránt részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A C-vitamin emellett hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához is. * A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

További adatok
6 330 Ft 5 580 Ft

BIOCO CORDYCEPS 400 HERNYÓGOMBA KIVONAT 90 DB

Immunerősítő Gombakivonatok Megfázás, légutak

A hernyógomba kifejezetten jó hatással van a tüdőre, a légzőszervi megbetegedésekre. Hozzájárulhat az energiaszint növeléséhez, az állóképesség javításához, a szervezet méregtelenítéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.

További adatok
5 190 Ft 4 460 Ft

BIOCO C-VITAMIN ITALPOR 1000 MG

C-Vitamin

C-VITAMINT TARTALMAZÓ GYÖMBÉR ÉS CITROM ÍZŰ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALPOR TERMÉSZETES AROMÁKKAL ÉS ÉDESÍTŐSZERREL Fogyasztását ajánljuk mindazoknak, akik a vízzel nyelhető szilárd tabletták / kapszulák helyett ital formájában szeretnének jelentős mennyiségű, adagonként 1000 mg C-vitamint fogyasztani. Különösen ajánlott azok számára, akik nyelési nehézséggel küzdenek (pl. idős korban lévők). A készítmény az év bármely időszakában, többféle módon fogyasztható: télen keverheti langyos (de nem forró) teába, gyümölcslébe, melegebb időszakban javasoljuk vízben feloldani. Vízben oldva - cukormentes italként - azok számára is megfelelő, akik különösen figyelnek a cukorfogyasztásra.

További adatok
2 590 Ft 2 220 Ft

BIOCO C-VITAMIN JUNIOR ITALPOR 500 MG

Gyerekvitamin

C-VITAMINT TARTALMAZÓ CITROM ÍZŰ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALPOR GYERMEKEKNEK TERMÉSZETES AROMÁVAL ÉS ÉDESÍTŐSZERREL Természetes aromával ízesített citrom ízű instant italpor készítmény, mely adagonként 500 mg C-vitamint tartalmaz. 3 év feletti gyermekek számára készült, instant italpor készítmény: citrom ízű, kizárólag természetes aromával ízesített, melyből vízben oldva cukormentes ital készíthető, adagonként 500 mg C-vitaminnal. A készítmény az év bármely időszakában, többféle módon fogyasztható: télen keverheti langyos (de nem forró) teába, gyümölcslébe, melegebb időszakban javasoljuk vízben feloldani. Fogyasztását abban az esetben ajánljuk, ha a szilárd készítmények (pl. rágótabletták) helyett ital formájában szeretnék biztosítani gyermekük szervezetének C-vitamin ellátottságát.

További adatok
1 790 Ft 1 580 Ft

BIOCO CSIPKEBOGYÓS RETARD C-VITAMIN 1000MG CSALÁDI CSOMAG FILMTABLETTA 100 DB

C-Vitamin

Hosszan tartó hatású C-vitamint, és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta. A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. A C-vitamin hozzájárul: az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

További adatok
3 690 Ft 3 180 Ft

BIOCO CSIPKEBOGYÓS RETARD C-VITAMIN 1000MG 60 DB

C-Vitamin

HOSSZAN TARTÓ HATÁSÚ C-VITAMINT ÉS CSIPKEBOGYÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTA A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

További adatok
3 090 Ft 2 710 Ft

BIOCO CSIPKEBOGYÓS RETARD C-VITAMIN 500MG 100 DB

C-Vitamin

HOSSZAN TARTÓ HATÁSÚ C-VITAMINT ÉS CSIPKEBOGYÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FILMTABLETTA A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

További adatok
3 490 Ft 3 010 Ft

BIOCO D3-VITAMIN 2000 NE MEGAPACK 100 DB

D-Vitamin

2000 NE (NEMZETKÖZI EGYSÉG) D3-VITAMINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A készítmény tablettánként jelentős mennyiségű, 50 μg D3-vitamint tartalmaz, mely 2000 nemzetközi egységnek megfelelő mennyiség. A D-vitamin hozzájárul: az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához.

További adatok
3 090 Ft 2 700 Ft

BIOCO D3-VITAMIN 400 RÁGÓTABLETTA GYERMEKEKNEK 60 DB

Gyerekvitamin

D3-VITAMINT TARTALMAZÓ ERDEI GYÜMÖLCS ÍZŰ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ RÁGÓTABLETTA GYERMEKEKNEK, ÉDESÍTŐSZEREKKEL A készítmény fogyasztása gyermekek számára javasolt a D3-vitamin pótlására, különösen a téli hónapokban (amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri). A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra. A termék tablettánként jelentős mennyiségű, 10 μg (400 nemzetközi egységnek megfelelő) D3-vitamint tartalmaz.

További adatok
2 690 Ft 2 360 Ft

BIOCO D3-VITAMIN FORTE 4000 IU 100 DB

D-Vitamin

4000 IU D3-VITAMINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A készítmény, a BioCo D3-vitamin tablettához képest kétszeres hatóanyag-mennyiségben tartalmaz D3-vitamint (50 µg helyett 100 µg-ot tablettánként), amely 4000 IU-nak - nemzetközi egységnek - megfelelő mennyiség. Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartását jelentős mennyiségű D3-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni. A D-vitamin hozzájárul: az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és foszfor normál felszívódásához.

További adatok
3 600 Ft 3 180 Ft

BIOCO E-VITAMIN 400 IU 60 DB

E-Vitamin

E-VITAMIN 400 IU E-VITAMINT TARTALMAZÓ LÁGYZSELATIN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA Az E-vitamin, vagy más néven tokoferol, egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A készítmény magas, 400 nemzetközi egység (268,45 mg) E-vitamin tartalommal rendelkezik kapszulánként, ezáltal aktívan járul hozzá szervezetünk E-vitamin szükségletének fedezéséhez

További adatok
3 790 Ft 3 340 Ft

BIOCO FAHÉJ KIVONAT KRÓMMAL ÉS KAPORMAG KIVONATTAL 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Vércukor Diéta és fitness Gyomor, emésztés Herpesz, száj Lúgosítás, méregtelenítés

FAHÉJ ÉS KAPORMAG KIVONATOT, VALAMINT KRÓMOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A készítmény két fontos hatóanyaga, a króm és a fahéj hozzájárulhat a normális vércukorszint fenntartásához. A fahéj elősegítheti az egészséges szénhidrát-cukor anyagcserét A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A kapormag elősegítheti az emésztést, hozzájárulhat a normális májmuködés támogatásához. A termék 1 tablettájának kivonattartalma megfelel 1500 mg fahéj, illetve 1000 mg kapormag szárított növényi őrleménynek.

További adatok
3 790 Ft 3 340 Ft

BIOCO FOKHAGYMA + GALAGONYA + GINKGO BILOBA 60 DB

Immunerősítő Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin C-Vitamin Gyomor, emésztés Megfázás, légutak Májműködés

FOKHAGYMA, GALAGONYA, GINKGO BILOBA KIVONATOT VALAMINT C-VITAMINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A fokhagyma értékes hatóanyaga az allicin, hozzájárulhat a keringési rendszer egészséges működéséhez, kedvező hatása lehet a vérzsír, a vér összkoleszterin és LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintjére. A galagonya hozzájárulhat a normális vérnyomás és keringési rendszer működésének támogatásához. A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

További adatok
3 690 Ft 3 200 Ft

BIOCO GINKGO BILOBA + 1000 MG LECITIN MEGAPACK 90 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Idegrendszer, stresszoldás Agyműködés, szellemi teljesítmény

GINKGO BILOBA KIVONATOT ÉS LECITINT TARTALMAZÓ LÁGYZSELATIN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A Ginkgo Biloba mellett a készítmény 1000 mg szója lecitint tartalmaz. A készítmény - a porított őrleményekkel szemben - a Ginkgo biloba értékes, hatóanyagokra standardizált kivonatát tartalmazza, tablettánként 60 mg-os mennyiségben.A Ginkgo biloba hozzájárulhat: a normál szellemi működés fenntartásához, a memória és az időskori agyműködés támogatásához, a perifériás keringési rendszer normál működéséhez (pl. végtagok vérkeringése), a megfelelő véráramláshoz.

További adatok
5 290 Ft 4 625 Ft

BIOCO GINKGO BILOBA KIVONAT 120 MG MEGAPACK 90 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Idegrendszer, stresszoldás Agyműködés, szellemi teljesítmény

Ginkgo biloba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta A készítmény - a porított őrleményekkel szemben - a Ginkgo biloba értékes, hatóanyagokra standardizált kivonatát tartalmazza magas, tablettánként 120 mg-os mennyiségben. A Ginkgo biloba hozzájárulhat: a normál szellemi működés fenntartásához, a memória és az időskori agyműködés támogatásához, a perifériás keringési rendszer normál működéséhez (pl. végtagok vérkeringése), a megfelelő véráramláshoz.

További adatok
4 090 Ft 3 580 Ft

BIOCO GINZENG KIVONAT 60 DB

Szív és érrendszer, vérkeringés, koleszterin Idegrendszer, stresszoldás Ginseng Agyműködés, szellemi teljesítmény

PANAX GINSENG GYÖKÉR KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA A Panax ginseng hozzájárulhat az immunrendszer normális működéséhez, segíthet megőrizni szervezetünk vitalitását. Elősegítheti a normális véráramlást. Kedvező hatása lehet mentális teljesítményünkre, memóriánkra fáradtság, kimerültség, stressz és koncentrálási nehézség esetén. A készítmény a növényi őrleményekkel szemben koncentrált kivonat formában tartalmaz Panax ginsenget. A termék 1 tablettája magas mennyiségben (8 mg/tabletta) tartalmaz ginsenosidokat, mely a Panax ginseng hatóanyaga.

További adatok
3 890 Ft 3 340 Ft

BIOCO GOMBA KOMPLEX 80 DB

Immunerősítő Gombakivonatok

BIOCO GOMBA KOMPLEX Gombakivonatokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta Ahogy az éltető táplálékot, úgy a gyógyírt is kezdetektől fogva a természetben kerestük. Kínában a fellelhető írások szerint már a 17. században fogyasztottak gombákat az immunrendszer erősítésére. A készítmény 4 féle, magas poliszacharid koncentrációjú gomba kivonatot tartalmaz (azok közül is legnagyobb mennyiségben az Ázsiában "gombák királynője"-ként emlegetett pecsétviaszgombát), melyet vitaminok egészítenek ki. A folsav és a B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

További adatok
5 290 Ft 4 870 Ft