Élvezze ezt az ízletes, harmonikusan megkomponált koktélt, amely fiatal búzafű levéből, zöld tea kivonatból készül, gyümölcslevek hozzáadásával és spirulina mikroalgával kiegészítve. Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a búzafűlé kinyerése, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a Dr.Steinberger bio Zöldbúzafű koktélt, ami összetevőinek köszönhetően tökéletes reggeli ital lehet.
Kiszerelés: | 750 ml |
Energia: | 168 kJ (40 kcal) |
Zsír: | < 0,1 g |
Amelyből telített zsírsavak: | < 0,02 g |
Szénhidrát: | 9,5 g |
Amelyből cukrok: | 9,4 g |
Rost: | < 0,4 g |
Fehérje: | < 0,02 g |
Só: | 0,025 g |
Felbontás előtt alaposan felrázandó.
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Összetevők: bio zöldbúzafűlé (45%), bio zöldtea kivonat (víz, bio zöldtea 0,1%), bio almalé (22%), bio agave sűrítmény, bio citromlé (3%), spirulina mikroalga (0,2%), stabilizátor: pektin
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Zöldséglevek
Hagyományos recept szerint összeállított, harmonikus ízű 100%-os zöldséglé, amely gondosan válogatott, bio termesztésből származó céklából, sárgarépából, zellerből, burgonyából és retekből készül tejsavas erjesztéssel. Ideális az egészséges táplálkozás kiegészítésére.
Zöldséglevek
Az ökológiai termesztésből származó céklát közvetlenül betakarítás után kíméletesen feldolgozzák, majd palackozzák. Az eredmény pedig egy prémium minőségű céklalé, amely a cékla természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza. Lékúrához is kiváló.
Zöldséglevek
Ökológiai termesztésből származó hatféle értékes gyümölcsből, céklából, matcha teából (porított zöld tea) és spirulina algából készül ez a különleges ízű és magas minősgű direktlé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A maracuja és a mangó teszik igazán egzotikussá ennek a direktlének az ízvilágát.
Zöldséglevek
Ökológiai termesztésből származó sárgarépából készül, kíméletes feldolgozással és préseléssel nyerik ki a sárgarépa levét, amely mindezeknek köszönhetően megőrzi és tartalmazza a zöldség értékes összetevőit. Béta-karotint tartalmaz (az A-vitamin provitaminja), amely a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin egyike a zsírban oldódó vitaminoknak.