Kilenc értékes gyümölcsből készül ez kiváló minőségű préselt gyümölcslé. A C-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.
Kiszerelés: | 750 ml |
Energia: | 237 kJ (56 kcal) |
Zsír: | < 0,5 g |
Amelyből telített zsírsavak: | < 0,1 g |
Szénhidrát: | 13 g |
Amelyből cukrok: | 13 g |
Rost: | < 0,5 g |
Fehérje: | < 0,5 g |
Só: | < 0,01 g |
C-vitamin: | 40 mg / 50%* *táplálkozási referenciaértékek %-a |
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml
Összetevők: ellenőrzött ökológiai termesztésből származó piros szőlőlé, almalé, feketeribizlilé, fekete berkenyelé, acerola velő, bodzalé, feketeáfonyalé, gránátalmalé, vörös áfonyalé
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Gyümölcslevek
Az érett alma és a zsenge mangó ízei kiválóan kiegészítik egymást és együtt különleges, egzotikus élvezetet nyújtanak. A bio Alma-Mangólé Alphonso és Kesar mangóból készül, amelyek a legjobb mangó fajták között vannak számontartva a dél-indiai régióban. A mangó Indiában a szerelem szimbóluma.
Gyümölcslevek
A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott, érett ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott.
Gyümölcslevek
A gondosan válogatott szilvákat azonnal az érés után hagyományos módszerrel, kén alkalmazása nélkül megszárítják, majd további feldolgozás után tartalmas, gyümölcsös italként kíméletesen letöltik.
Gyümölcslevek
100%-os, első préselésből kinyert direktlé A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott, észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással préselik, hogy annak értékes anyagai a lehető legteljesebb mértékben megőrződjenek.