Adagolás: Napi 1 kapszulát vízzel egészben lenyelni. Kiszerelés: 100 db lágykapszula Nettó tömeg: 68 g Összetevők: DL-alfa-tokoferil-acetát, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.
OGYÉI notifikációs szám: 17833/2016
Figyelmeztetés:
•Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
• Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
• Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesítia kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Tárolás: szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.
JutaVit E-vitamin 400 NE E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítménye
E-vitamin a zsírban oldódó vitaminok családjába tartozik. Forrása a növényi olajok, tehát a napraforgó-, búzacsíra-, tökmag-, olíva-, sáfrányos szeklice-, kukoricaolaj, az egyéb gabonacsírák, mandula.
Zöldségekben, gyümölcsökben elenyésző mennyiségben található meg. A JutaVit E vitamin 400 kapszula magas 400 nemzetközi egység (NE/IU) (268,4 mg) E-vitamint tartalmaz. Az E-vitamin hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
EAN kód: 5999883716977
Adagolás: Napi 1 kapszulát vízzel egészben lenyelni.
Kiszerelés: 100 db lágykapszula
Nettó tömeg: 68 g
Összetevők: DL-alfa-tokoferil-acetát, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.
1 kapszula tartalmaz | Mennyiség | NRV* |
α-TE-(E-vitamin) | 268,4 mg
400 NE** |
2237% |
*NRV= tápanyagok mennyisége a napi beviteli referenciaérték %-ában kifejezve.
**NE= Nemzetközi Egység
OGYÉI notifikációs szám: 17833/2016
E-Vitamin
E-VITAMIN 400 IU E-VITAMINT TARTALMAZÓ LÁGYZSELATIN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA Az E-vitamin, vagy más néven tokoferol, egy antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin, amely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A készítmény magas, 400 nemzetközi egység (268,45 mg) E-vitamin tartalommal rendelkezik kapszulánként, ezáltal aktívan járul hozzá szervezetünk E-vitamin szükségletének fedezéséhez
E-Vitamin
Természetes E-vitamin készítmény, magas, kapszulánként 400IU (268,4 mg) hatóanyag tartalommal. Az E-vitamint nagyon erős antioxidánsként tartjuk számon, amely ezáltal hozzájárul a szervezetünk természetes ellenálló képességéhez és az egészségmegőrzéshez. Legfontosabb szerepe a sejtek védelme, megakadályozza károsodásukat, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.